/ Tapahtumat

Tiedotamme tällä sivulla Didrichsenin taidemuseon tulevista tapahtumista.

A.W. Finch -esitelmäsarja marraskuussa 2018

Didrichsenin taidemuseo järjestää marraskuussa 2018 esitelmäsarjan A. W. Finchin urasta ja taiteesta. Esitelmät ovat keskiviikkoisin klo 18-19. Osallistuminen pääsylipun hinnalla tai museokortilla. Esitelmät pidetään suomeksi.

Kolmena keskiviikkona syvennytään Finchin monipuoliseen uraan kuva- ja keramiikkataiteilijana ja keskustellaan Finchin merkityksestä aikansa taidekentässä.

keskiviikko 14.11.2018 klo 18
Marketta Tamminen: A. W. Finch, Louis Sparre ja Porvoon Iris-tehdas

keskiviikko 21.11.2018 klo 18
Leena Ahtola-Moorhouse: A. W. Finch uusien taiteellisten ajatusten välittäjänä Suomessa

keskiviikko 28.11.2018 klo 18
A.W. Finchin syntymäpäivä. Museon amanuenssi Iiris Markkola pitää syntymäpäiväesitelmän A.W. Finchin maalausten ja grafiikan keskeisistä aiheista. Illan aikana kuljetaan Finchin aiheiden jäljillä puistoissa, rannoilla ja satamissa. Museoon vapaa pääsy koko päivän.

linkki Facebook-tapahtumaan

Menneet tapahtumat