/ Tapahtumat

Tiedotamme tällä sivulla Didrichsenin taidemuseon tulevista tapahtumista.

Taiteilijatapaaminen lauantaina 27.4.2019: Karoliina Hellberg

Karoliina Hellberg on tavattavissa museolla 27.4.2019 klo 13–14  Taiteilijatapaamisen aikana Hellberg opastaa näyttelyssään ja vastaa yleisön kysymyksiin.
Tilaisuus on suomenkielinen, mutta yleisö voi esittää kysymyksiä myös muilla kielillä. Tervetuloa!

linkki facebook-tapahtumaan

*loppuunmyyty* Taideristeily Sinebrychoffilta Didrichsenille lauantaina 4.5.2019 klo 10:15–16:00

*tapahtuma loppuunmyyty*

Tervetuloa mukaan Sinebrychoffin taidemuseon ja Didrichsenin järjestämälle värikylläiselle taideristeilylle! Risteilypäivänä tutustutaan ensin Sinebrychoffilla näyttelyihin Taivaalliset värit − Sinistä ja kultaa ja Sinebrychoffit – Hietalahden hyväntekijät. Merimatkan jälkeen ohjelma jatkuu opastuksella Karoliina Hellbergin näyttelyyn Didrichsenin taidemuseossa.

Ohjelma:
10:15 Opastukset Sinebrychoffilla: Taivaalliset värit ja Sinebrychoffit−Hietalahden hyväntekijät
11:45 Vesibussi M/s Monica lähtee Sillilaiturista Hietalahdesta
n.12:30 Saapuminen Didrichsenin taidemuseon laituriin
12:30−13:30 Omakustanteinen kahvi-/lounastauko Didrichsenillä
13:30−14:15 Opastus Karoliina Hellbergin näyttelyyn Didrichsenillä
15.00−15:45 Paluu M/s Monicalla takaisin Hietalahteen

Liput: museokortilla 20 € ja ilman museokorttia 35 €.
Hinta sisältää edestakaiset vesibussimatkat + sisäänpääsyn ja opastukset molemmissa museoissa.

Osta liput verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/didrichsen/section/tapahtumat-events/

linkki facebook-tapahtumaan

Menneet tapahtumat