Tervetuloa juhlistamaan Helsinki-päivää Didrichsenille! Museoon on vapaa pääsy klo 11.00–18.00. Helsinki-päivänä vietetään myös museon veistospuiston kesäkauden avajaisia ja julkistetaan puistossa kesän ajan esillä oleva yhteisöteos.

Juhlapäivän ohjelmassa on opastukset Marita Liulia Mysterium -näyttelyyn ja museon veistospuistoon, Helsinki-muistoja herätteleviä musiikkiesityksiä sekä uniin ja niiden tulkintoihin sukeltava taiteilija Anna-Lea Kopperin Unipaja. Veistospuistossa on mahdollisuus pelata museon kokoelmaan ja historiaan liittyvää oppimispeliä.

Helsinki-päivän ohjelma:
klo 13.00 Taiteilija Marita Liulia opastaa näyttelyssään
klo 14.00 Unipaja, vetäjänä taiteilija Anna-Lea Kopperi
klo 15.00 Veistospuiston avajaiset
klo 15.30 Musiikkiesitys: Virsipuu-folkduo Lehtisaaresta
klo 16.00 Veistospuisto-opastus
klo 17.00 Musiikkiesitys: Virsipuu-folkduo Lehtisaaresta

Vohvelikahvila museon terassilla n. klo 12.00–18.00, kahvilaa hoitaa lippukunta Vuoren Valppaat

Maksulliset risteilyt Kauppatorilta Didrichsenille Helsinki-päivänä:
lähdöt Kauppatorilta klo 13 ja 15
lähdöt Didrichseniltä klo 16 ja 18
Risteilyliput: yhdensuuntainen lippu 10 € / 3 € alle 18-v., edestakainen lippu 15 € / 5 € alle 18-v. Risteilylippujen myynti: JT-Linen laiva, Didrichsenin taidemuseo ja museon verkkokauppa