top of page

OHJEITA OPETTAJILLE

Koululaisopastuksilla oman opettajan rooli on erittäin tärkeä. Toivomme, että opastuksen aikana opettaja huolehtii työrauhan säilymisestä ja varmistaa, että ryhmä pysyy koossa koko ohjelman ajan. Kerro oppaalle etukäteen, mikäli on asioita, mitkä hänen olisi hyvä tietää ryhmästäsi tai mikäli aikataulunne on oletettua tiukempi.

Opastukset maksavat koululaisille ja päiväkodeille 50 € (sis. pääsyliput).

Opasvarauksia voi tehdä numerosta 010 2193 970 tai sähköpostitse office(at)didrichsenmuseum.fi. Varaudu kertomaan opastuksen päivämäärä ja kellonaika, ryhmän koko ja luokkataso, koulun nimi ja yhteystiedot kouluun sekä maksutapa (käteinen, pankki- tai luottokortti, lasku).

Tarkista museon näyttelykohtaiset aukioloajat. Myös käynnit aukioloajan ulkopuolella ovat mahdollisia sopimuksesta.

Opastus kestää noin 30–45 minuuttia.

Ryhmään mahtuu enintään 30 oppilasta. Korona-varotoimena museo rajaa kaikkien yleisenä avoinnapitoaikana vierailevien ryhmien enimmäiskooksi 15 henkilöä. Yli 15 hengen ryhmiä ts. koululuokkia voidaan ottaa vastaan ti–pe klo 9–10.

Pienten lasten tai liikuntarajoitteisten ryhmissä on hyvä olla useampi valvoja.

Opastusten suhteen voi esittää toivomuksia ja opasvarauksesta saa vastauksia monenlaisiin kysymyksiin. Opastuksiin voidaan mahdollisuuksien ja toiveiden mukaan ottaa erikoisteema, kuten intiaanikulttuurit, ruotsin tai englanninkielinen opastus, jotta ne voidaan sisällyttää eri aineiden opetukseen – kielet, historia, kuvataide, erikoiskurssit. Ruotsinkielinen kierros museossa toimii varmasti hyvänä lisänä ruotsin opetuksessa!

Oppaamme ovat alan ammattilaisia, joten heidän tietojaan kannattaa käyttää hyväksi – rohkaise oppilaita kysymään!

Eväiden syöminen museossa ei ole mahdollista.

bottom of page