MUSEON YSTÄVIEN RETKET

MUSEON YSTÄVÄT   |   JÄSENEDUT   |   RETKET   |   HALLITUS   |    LIITY   

SYKSY 2021

 

Ti 14.9. klo 18 ja ti 21.9. klo 18:

Tutustuminen Björn Weckströmin näyttelyyn
 
Tule tutustumaan oppaan johdolla Björn Weckström – Ihminen, kone ja koru -näyttelyyn, joka esittelee eri taiteenlajit ja materiaalit suvereenisti hallitsevan taiteilijan vastakohtaiset maailmat; klassisesta mytologiasta ammentavia veistoksia sekä Lapponia Jewelrylle vuosien varrella suunniteltuja hopea- ja kultakoruja.


Opastuksille otetaan aina 10 henkilöä.
Hinta 5 €
 
La 2.10. klo 14: Kulosaaren hautausmaa


Tutustumme Leposaareksi kutsuttuun Kulosaaren hautausmaahan. Pienellä hautausmaalla lepää monia tieteen, taiteen ja sodankäynnin merkkihenkilöitä. Hautausmaan kappelin suunnitelleen arkkitehdin Armas Lindgrenin viimeinen leposija on myös Leposaaressa. Oppaanamme on museovinkkaaja Soili Poikonen, joka on aiemmin johdattanut Didrichsenin ystäviä Hietaniemen hautausmaan kierroksella.


Retkelle otetaan 20 osallistujaa.
Hinta 20 €.

Ke 10.11. klo 16.30: Kulissikierros Svenska Teaternissa

Tule tutustumaan Svenska Teaternin toimintaan. Kuulemme kierroksella teatterin mielenkiintoisesta historiasta, kierrämme yleisötiloja sekä pääsemme tutustumaan kulissien takaiseen maailmaan. Kierros on suomeksi.

Retkelle otetaan 10 osallistujaa.
Hinta 12 €

Ohjeet retkille ilmoittautumiseen:

  1. Tutustu ohjelmaan.

  2. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 26.8. klo 10 Holvi-verkkokaupassa   Tapahtumat eivät näy verkkokaupassa ennen torstaita 26.8.

  3. Torstaina 26.8. (tai myöhemmin, mikäli paikkoja riittää) valitse verkkokaupasta toivomasi retket ja maksa ne verkkokaupan ohjeiden mukaan. Kirjoita ”tiedot”-vaiheessa yhteystietosi huolella, erityisesti sähköpostiosoite, sillä käytämme sitä retken myöhempään tiedotukseen.

  4. Maksettuasi retken saat vahvistuksen ilmoittautumisesta ja maksun onnistumisesta sähköpostiisi.


 
Mikäli retki tulee täyteen, voit ilmoittautua varasijalistalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen office(a)didrichsenmuseum.fi
 
Mikäli sinulle tulee myöhemmin este etkä pääsekään mukaan, ilmoita asiasta mahdollisimman pian. Etsimme varasijalistalta seuraavan osallistujan ja palautamme retken osallistumismaksun. Mikäli varasijalta ei löydy osallistujaa tai retkeen on vähemmän kuin viikko aikaa, maksua ei palauteta.
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan syksyn tapahtumiin!
 

Museon ystävät on Didrichsenin taidemuseon tukijärjestö. Retkille osallistuminen edellyttää museon ystävien jäsenyyttä.

Muutokset mahdollisia.

LIITY YSTÄVIIN >